Koronavirus Suomessa

Koronavirustapausten määrä kasvaa myös Suomessa, minkä vuoksi olemme JOM Rahastoyhtiössä ryhtyneet toimenpiteisiin suojellaksemme työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme terveyttä samalla varmistaen salkunhoitomme, asiakaspalvelumme ja muun toimintamme jatkuvuuden.

Noudatamme toiminnassamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, muiden viranomaisten ja Maailman terveysjärjestö WHO:n ohjeita ja suosituksia. Minimoimme fyysiset kontaktit asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme välillä muun muassa pitämällä palaverit ja tapaamiset ensisijaisesti puhelimitse ja sähköisiä kanavia hyödyntäen, sekä etätyötä tekemällä. JOM Rahastoyhtiön koko henkilökunnalla on käytössään suojattu etäyhteys, joka mahdollistaa sijainnista riippumattoman työskentelyn. Olemme tehneet runsaasti etätyötä jo pitkään ennen koronaviruspandemiaa, minkä vuoksi olemme siihen tottuneita ja etäyhteyden toimivuus on varmistettu käytännössä. Vältämme kaikkea matkustamista sekä työssä että vapaa-ajalla. Lisääntynyttä etätyöskentelyn määrää lukuun ottamatta salkunhoitomme jatkuu täysin ennallaan. COVID-19 -pandemian jatkuessa tiedotamme säännöllisesti tilanteen vaikutuksista kohdemarkkinoihimme ja rahastoihimme verkkosivuillamme osoitteessa www.jom.fi.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme mielellämme sähköpostitse osoitteessa ja puhelimitse tavoitat meidät numerosta 09 670 115.