6kk 2019 tulosuutisia salkkuyhtiöiden osalta

Indonesialaisista yhtiöstä ovat nyt ensimmäisen kvartaalinsa raportoineet JOM Komodo rahaston osalta 27/33 yhtiötä ja JOM Silkkitie rahaston osalta 8/8 yhtiötä. Myös vietnamilaiset yhtiöt (3/3) ovat julistaneet tuloksensa jo heinäkuussa.

Silkkitie rahaston indonesialaisten yhtiöiden tulokset kasvoivat keskimääräisesti 113 %, kun taas mediaanikasvu oli 23 %. Rahaston vietnamilaiset yritykset (3kpl) kasvattivat voittojaan ensimmäisen kvartaalin aikana keskimääräisesti 23 % vuodentakaiseen verrattuna.

Intialaiset, kiinalaiset ja filippiiniläiset yhtiöt raportoivat tuloksensa elokuun loppuun mennessä.

Komodon yhtiöiden tulokset kasvoivat vuodentakaisesta salkkupainotetusti 90 %, kun taas mediaanikasvu oli 11 %. Vuoden 2019 toinen kvartaali oli odotetusti hieman heikompi kuin Q1, kun kevään vaalit loivat epävarmuutta ja hidastuneisuutta laajalti talouteen. Digi, -ja alustatalouden yhtiöt jatkoivat voimakasta kasvuaan, kun taas infraan ja rakentamiseen liittyvät yhtiöt julkistivat epäyhtenäisempiä tulosuutisia. Toisaalta kasvun odotetaan olevan huomattavasti laaja-alaisempaa toisella vuosipuoliskolla.